Novice

Projekt STEM4Youth na IRSA z novo spletno stranjo

V preteklem mesecu je mednarodni projekt STEM4Youth (Horizont 2020), pri katerem partnersko sodeluje Inštitut IRSA, otvoril svojo spletno stran: http://www.stem4youth.eu/

Preberi več

IRSA na Podjetniškem zajtrku predstavljala konfliktnost pri delu

V petek, 22. julija 2016, sta Katja Begelj in Nick Vovk z Inštituta za razvojne in strateške analize (IRSA) predstavljala izsledke ERASMUS+ projekta ETHOS na Podjetniškem zajtrku Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič.

Preberi več

V Juniju 2016 IRSA v Varšavi na otvoritvi skupnega EU Horizont 2020 projekta STEM4Youth

Med 15 in 16 junijem je Inštitut IRSA s predstavnikom Nickom Vovkom sodeloval na otvoritvi njenega najnovejšega skupnega EU projekta STEM4Youth (H2020) – Promocija STEM (znanost, tehnologija, inženirstvo in matematika) izobrazbe preko glavnih znanstvenih izzivov in njihovim vplivom na naša življenja in karierne perspektive.

Preberi več

Tri srečanja ekspertov v okviru projekta ETHOS

V okviru ERASMUS+ projekta ETHOS so bila organizirana tri srečanja ekspertov, ki so razpravljali evalvirali osnutek kurikuluma za izobraževanje zaposlenih v srednjih in malih podjetjih.

Preberi več

Inštitut IRSA organiziral brezplačno izobraževalno delavnico

Inštitut IRSA, koordinator ERASMUS+ projekta je od 20. do 27. februarja organiziral brezplačno izobraževalno delavnico z naslovom "Upravljanje organizacijskih konfliktov v srednjih in malih slovenskih podjetjih".

Preberi več

Dr. Frane Adam predstavil referat na okrogli mizi

Na okrogli mizi z naslovom "Postsocialistična tranzicija in njeni izidi", ki je potekala v okviru Zimskega tabora FIŠ-FUDŠ-FAM, je dr. Frane Adam predstavil referat z naslovom: Kako do celovitejših spoznanj o rezultatih »tranzicije«? Povezava do referata

Preberi več

IRSA

Inštitut za razvojne

in strateške analize


Dunajska cesta 113
1000 Ljubljana
Slovenija
T 01 534 31 66
F 01 534 31 67
E Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Davčna številka: 85175099


Ustanovni član in vodja raziskovalnega centra:
red.prof.dr. Frane Adam

Predsednik Sveta inštituta:
doc.dr.Igor Bahovec

Direktor:

red.prof.dr. Frane Adam