Novice

Inštitut IRSA organiziral delavnico Challenge Academy

V četrtek, 19. 2. 2015 ob 16:00, je inštitut IRSA v prostorih G Plac na Dunajski cesti 20 v Ljubljani izvedel delavnico, imenovano Challenge Academy, v sklopu evropskega projekta UC-Crowd. Več kot trideset udeležencev je z uvodnim govorom pospremil vodja raziskovalnih dejavnosti na inštitutu dr. Frane Adam, z opisom projekta in navodili za uporabe medmrežne platforme pa jih je seznanila vodja projekta dr. Darka Podmenik.

Preberi več

5. glasilo projekta "UC-CROWD"

V petem glasilu projekta UC-CROWD - Universities and Companies Crowdsourcing si lahko preberete o aktualnih dogodkih projekta.

Inštitut IRSA organiziral testiranje Challege Academy platforme

V četrtek, 29. januarja 2015 je Inštitut IRSA organiziral testiranje Challege Academy platforme v okviru evropskega projekta UC-CROWD.

Preberi več

Iščemo nove sodelavce-ke za delo na evropskih projektih in programski skupini

Iščemo nove sodelavce-ke za delo na evropskih projektih in programski skupini. Pričakujemo kandidate/kandidatke z doktoratom iz družboslovnih ved ter z izkušnjami v empiričnem raziskovanju (področja raziskovanja: prenos znanja, visokotehnološka podjetja, socialno podjetništvo, reševanje konfliktov v poslovni sferi). Zaželjene so mednarodne objave in kontakti z mednarodnimi akademskimi inštitucijami.

Prijave oz. predloge za sodelovanje pošljite na naslov: IRSA@institut-irsa.si

Prva partnerska konferenca projekta ETHOS

V sredo in četrtek, 10. in 11. 12. 2014, je v Ljubljani, pod koordinatorstvom Inštituta IRSA, potekala prva partnerska konferenca projekta ETHOS (Exploiting the organisational conflicts in business environment).

Preberi več

Srečanje programske skupine Inštituta IRSA na Bledu

Od 27. 11. do 28. 11. 2014, je na Bledu potekalo srečanje programske skupine Inštituta za razvojne in strateške analize, in sicer na temo političnih in gospodarskih obetov v državah članicah EU (zlasti na Švedskem, v Sloveniji in na Poljskem), ter podjetništva, s poudarki na socialnem in akademskem podjetništvu. V okviru srečanja so bile predstavljene zadnje aktualne publikacije in mednarodni projekti Inštituta IRSA.

IRSA

Inštitut za razvojne

in strateške analize


Dunajska cesta 113
1000 Ljubljana
Slovenija
T 01 534 31 66
F 01 534 31 67
E Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Davčna številka: SI85175099


Ustanovni član in vodja raziskovalnega centra:
red.prof.dr. Frane Adam

Predsednik upravnega odbora:
doc.dr.Igor Bahovec

Direktor:

Franc Turk