Novice

Prva partnerska konferenca projekta ETHOS

V sredo in četrtek, 10. in 11. 12. 2014, je v Ljubljani, pod koordinatorstvom Inštituta IRSA, potekala prva partnerska konferenca projekta ETHOS (Exploiting the organisational conflicts in business environment).

Preberi več

Srečanje programske skupine Inštituta IRSA na Bledu

Od 27. 11. do 28. 11. 2014, je na Bledu potekalo srečanje programske skupine Inštituta za razvojne in strateške analize, in sicer na temo političnih in gospodarskih obetov v državah članicah EU (zlasti na Švedskem, v Sloveniji in na Poljskem), ter podjetništva, s poudarki na socialnem in akademskem podjetništvu. V okviru srečanja so bile predstavljene zadnje aktualne publikacije in mednarodni projekti Inštituta IRSA.

Predstavitev crowdsourcing platforme Challenge Academy

V sredo, 29. 10. 2014, je na IRSA potekala prva delavnica v okviru projekta UC-CROWD, o uporabi crowdsourcing platforme "Challenge Academy".

Preberi več

Sodelovanje na Forumu letnega srečanja Sociološkega društva

dr. Darka Podmenik je sodelovala v organizaciji in izvedbi Forum letnega srečanja Sociološke društva Slovenije s predstavitvijo rezultatov desetletnega raziskovanja (ne)zaposlenosti mladih diplomantov/diplomantk

Preberi več

Projekt CONTEST uspešno zaključen!

30.9. 2014 smo uspešno zaključili projekt CONTEST -  COMUNITY EXPERIMENTS TROUHG EXPLOITATTION OF SOCIAL CONFLICTS!
Na Inštitutu smo projekt zaključili z zadnjo fokusno skupino ekspertov, ki je sklenila, da si bo tudi po koncu projekta prizadevala formalizirati program ustvarjalnega upravljanja s  konflikti - kot učni program v okviru slovenskega izobraževanja odraslih!

Preberi več

Projekt UC-CROWD "na polovici"!

Z izvajanjem projekta UNIVERSITIES-COMPANIES CROWDSOURCING (UC-CROWD) smo vstopili v drugo leto. Crowdsourcing platforma "Challenge Academy" je skoraj pripravljena!

Preberi več

IRSA

Inštitut za razvojne

in strateške analize


Dunajska cesta 113
1000 Ljubljana
Slovenija
T 01 534 31 66
F 01 534 31 67
E Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Davčna številka: SI85175099


Ustanovni član in vodja raziskovalnega centra:
red.prof.dr. Frane Adam

Predsednik upravnega odbora:
doc.dr.Igor Bahovec

Direktor:

Franc Turk